TQ Makelaars Breda-Ulvenhout

Welkom bij TQ Makelaars Breda-Ulvenhout, De makelaar waar u zich thuis voelt!

Na circa 15 jaar te zijn gevestigd in het centrum van Breda is ons kantoor in 2009 verhuisd naar de Dorpstraat in Ulvenhout. Door zowel onze makelaarsdiensten te verlenen in het centrum van Breda en het buitengebied was dit een voor de hand liggende keuze. In de Dorpstraat zijn wij goed bereikbaar voor zowel onze klanten in Breda en het buitengebied!

U bent van harte welkom om een kop koffie te komen drinken en uw (mogelijke) verhuisplannen en woonwensen met ons te delen. Wij vertellen u graag meer over ons uitgebreide woningzoekendenbestand en onze makelaarsdiensten wat betreft het verkopen van een woning, aankopen van een woning en taxeren van een woning! Ook kunnen wij u in gesprek brengen met een hypotheekadviseur. Wij ontvangen u graag in ons karakteristieke en sfeervolle kantoor aan de Dorpstraat 37. Naast ons kantoor aan het Dorpsplein is gratis parkeergelegenheid.

Waardebepaling Ons aanbod

Contact

Dorpstraat 37
4851 CJ Ulvenhout +31 76 522 39 28 breda@tqmakelaars.nl

Medewerkers

Quirijn Kalkman

Quirijn Kalkman

Eigenaar

Quirijn Kalkman is oprichter van TQ Makelaars Breda - Ulvenhout. Quirijn is bereikbaar op nummer 06 - 54 36 62 05.

Carolien Worst

Carolien Worst

Register Makelaar en Taxateur

Carolien Worst is al circa 20 jaar met veel plezier werkzaam in de makelaardij. Carolien is bereikbaar op nummer 06 - 14 24 25 67.

Kelly Postma

Kelly Postma

Commercieel binnendienst medewerkster

Kelly versterkt sinds april 2018 het team van TQ. Zij staat u graag telefonisch of in ons kantoor aan de Dorpstraat te woord!

Heeft u vragen? Neem contact met ons op!

Bel ons of vul het contactformulier in.

+31 76 522 39 28

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×