Update omtrent COVID-19

Als makelaarskantoor hebben wij dagelijks veel contact met mensen en de vraag of het mogelijk is om uw woning te verkopen tijdens de corona crisis. Dat kan!

Het zijn lastige tijden en daarom willen wij u attenderen op het volgende: Ons kantoor is tijdelijk gesloten voor spontaan bezoek. Tevens zullen wij ons vanzelfsprekend houden aan de maatregelen van het RIVM.

Daarnaast hebben wij de volgende aanvullende maatregelen getroffen om uw optimaal van dienst te kunnen zijn in deze periode:

  • Indien gewenst bieden wij u digitale diensten aan zoals een waardebepaling, verkoop- of aankoopgesprek of middels videobellen.
  • Kijkers die een bezichtigingsafspraak willen maken hebben de keuze tussen een bezichtiging op locatie of middels videobellen;
  • Wij zullen kijkdagen/kijkmomenten en groepsafspraken vermijden;
  • Koopovereenkomsten worden telefonisch met partijen doorgenomen en zullen vervolgens digitaal worden ondertekend of aan de voordeur worden afgegeven;
  • Wat betreft fotografie van uw woning, zullen wij u inlichten voor een afspraak.

Bij bezichtigingen of fysieke afspraken zal er vanzelfsprekend geen handen worden geschut en gepaste afstand worden gehouden. Ook nemen wij de regel in acht dat u alleen langs kan komen als u fit bent (geen koorts, keelpijn, hoesten) en de afgelopen weken geen contact heeft gehad met iemand die symptomen heeft.

Heeft u vragen? Neem contact met ons op!

Bel ons of vul het contactformulier in.

+31 76 522 39 28

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×