Update omtrent COVID-19

Als makelaarskantoor hebben wij dagelijks veel contact met mensen en de vraag of het mogelijk is om uw woning te verkopen tijdens de corona crisis. Dat kan!

Het zijn lastige tijden en daarom willen wij u attenderen op de volgende maatregelen die wij getroffen hebben om u optimaal van dienst te kunnen zijn deze periode:

  • Indien gewenst bieden wij u digitale diensten aan zoals een waardebepaling, verkoop- of aankoopgesprek middels videobellen.
  • Tijdens een bezichtiging zal afstand bewaard worden, ook hebben kijkers de mogelijkheid om te bezichtigen middels videobellen;
  • Wij zullen kijkdagen/kijkmomenten en groepsafspraken vermijden;
  • Koopovereenkomsten worden telefonisch met partijen doorgenomen en vervolgens indien gewenst digitaal worden ondertekend;
  • Wat betreft fotografie van uw woning, zal onze fotograaf uw inlichten over de maatregelen die zij treffen;

Ook nemen wij de regel in acht dat u alleen langs mag komen als u fit bent (geen koorts, keelpijn, hoesten) en de afgelopen weken geen contact heeft gehad met iemand die symptomen heeft.

Wij zullen ons vanzelfsprekend houden aan de maatregelen van het RIVM zoals geen handen schudden en gepaste afstand tijdens fysieke afspraken.

Heeft u vragen? Neem contact met ons op!

Bel ons of vul het contactformulier in.

+31 76 522 39 28

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×