Tulpenstraat 30 a Breda

Specificaties

Verkocht: € 350.000 K.K.

  • Woonoppervlakte: 95 m2
  • Inhoud: 346 m3
  • Bouwjaar: 1933
  • Verdiepingen: 2
  • Slaapkamers: 2
  • Vestiging: Breda

Terug naar het overzicht

Omschrijving

Hoekwoning bestaande uit twee zelfstandige appartementen gelegen op de eerste en tweede verdieping. Dit object is zeer geschikt als beleggingspand ten behoeve van verhuur, dan wel het kadastraal splitsen zodat er twee appartementsrechten ontstaan. Het appartement op de eerste verdieping beschikt over een keuken, woonkamer, slaapkamer, separate toiletruimte en een douche ruimte. Het appartement op de tweede verdieping beschikt over een keuken, woonkamer, slaapkamer en een badkamer.

De woning is gelegen in één van de meest geliefde wijken Zandberg met meerdere basisscholen zeer nabij. Het centrum van Breda, het Wilhelminapark en de Ginnekenweg met een grote diversiteit aan winkels en restaurants zijn op loopafstand gelegen van de woning. Diverse uitvalswegen zijn goed bereikbaar.

Indeling

Begane grond

Hal/Entree
Gemeenschappelijke entree met authentieke wandlambrisering. De entree beschikt over een eenvoudige groepenkast die volledig vernieuwd dient te worden.

Eerste verdieping

Appartement 1

Overloop
Geeft toegang tot de eerste keuken, slaapkamer, woonkamer, separate toiletruimte en een trapopgang van waaruit de tweede verdieping bereikbaar is.

Keuken 1
Eenvoudig maar prima onderhouden keukeninrichting. Het keukenblok is voorzien van een spoelbak en onderkasten. Tevens is hier de opstelling aanwezig voor de combiketel. Vanuit de keuken is de doucheruimte bereikbaar.

Doucheruimte
De separate doucheruimte is toegankelijk vanuit de keuken.

Woonkamer 1
De lichte, ruime woonkamer beschikt over twee inbouwkasten. De woonkamer is bereikbaar vanuit de hal en slaapkamer middels ensuite deuren.

SLaapkamer 1
De ruime slaapkamer is voorzien van een wastafel en schouw. De slaapkamer kan middel ensuite schuifdeuren afgesloten worden van de woonkamer.

Tweede verdieping

Appartement 2

OVerloop
De overloop op de tweede verdieping geeft toegang tot de keuken, woonkamer, slaapkamer en badkamer van het tweede appartement.

Keuken 2
De keuken beschikt over een wastafel, diverse onderkasten en een dakraam.

Woonkamer 2
De sfeervolle woonkamer met uitzicht biedt veel lichtinval.

Slaapkamer 2
De tweede slaapkamer is bereikbaar vanuit de overloop en voorzien van bergruimte achter de knieschotten.

Badkamer
De badkamer is voorzien van een douche en toilet.

Algemeen:
– Tulpenstraat 30 A+B te Breda zijn reeds gesplitst bij de Gemeente Breda maar dienen nog kadastraal gesplitst te worden zodat er twee appartementsrechten ontstaan;
– Momenteel wordt er voor nummer 30 B € 5,- servicekosten p.m. in rekening gebracht;
– Het energielabel van nummer 30A is C en het energielabel van nummer 30B is D.

Locatie

Heeft u vragen? Neem contact met ons op!

Bel ons of vul het contactformulier in.

+31 76 522 39 28

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×