Molenstraat 21 Ulvenhout

Specificaties

Verkocht: € 849.000 K.K.

  • Woonoppervlakte: 272 m2
  • Perceeloppervlakte: 2540 m2
  • Inhoud: 981 m3
  • Bouwjaar: 1886
  • Verdiepingen: 3
  • Slaapkamers: 5
  • Vestiging: Breda

Terug naar het overzicht

Omschrijving

Wonen met uitzicht op de molen in Ulvenhout? Dit unieke object is gelegen naast de molen op een royaal en privacybiedend perceel van ruim 2.500m². De voormalige boerderij welke in 2002 is gerenoveerd biedt de mogelijkheid om werken en wonen te combineren doordat de woning verdeeld is in twee gedeeltes. De vrijstaande woning beschikt over een dubbele vrijstaande garage welke in 2005 is geraliseerd, een ruime woonkamer, keuken en bijkeuken in beide woongedeeltes en diverse slaapkamers en een badkamer. Één woongedeelte beschikt over een extra zolderslaapkamer.

De woning is gesitueerd op loopafstand van de dorpskern met diverse faciliteiten zoals winkels en restaurants. Tevens zijn omliggende dorpen en Breda goed bereikbaar per fiets. Ook is er een busverbinding op loopafstand van de woning. Tevens bent u binnen enkele autominuten in België en zijn diverse uitvalswegen zeer goed bereikbaar.

Indeling

Begane grond (woongedeelte 1)
Het eerste woongedeelte is gelegen aan de rechterzijde van de woning en is te bereiken via het andere woongedeelte of vanaf buiten via de bijkeuken.

Woonkamer
De woonkamer is voorzien van een tegelvloer, balkenplafond en openslaande deuren aan de voorzijde. Vanuit hier is er toegang tot de keuken en middels een vaste trap is de eerste verdieping te bereiken.

Keuken
De luxe keukeninrichting bevindt zich in U-vorm en is voorzien van een hard stenen blad en diverse inbouwapparatuur zoals een koelkast, inductieplaat, vaatwasser en afzuigkap in koof. De keuken biedt toegang tot de bijkeuken. 

Bijkeuken
De bijkeuken is voorzien van een aansluiting voor wasapparatuur en een aparte toiletruimte met hangend closet en fonteintje. De bijkeuken heeft een loopdeur naar buiten en staat in verbinding met de bijkeuken van het andere woongedeelte.

Begane grond (woongedeelte 2)
Het tweede woongedeelte is gelegen aan de linkerzijde van de woning en te bereiken via de hal en via de bijkeuken aan de achterzijde.

Hal/entree
De hal aan de voorzijde biedt toegang tot de woonkamer en middels een vaste trap is de verdieping bereikbaar.

Woonkamer
De woonkamer is voorzien van vloerbedekking, balkenplafond, een vaste kast en elektrische screens aan de achterzijde. 

Keuken
Vanuit de woonkamer is de keuken met Novilon vloer bereikbaar welke beschikt over een eenvoudige, doch nette keukeninrichting met zicht over de tuin, een trapkast en elektrische screens aan de achterzijde.

Bijkeuken
De bijkeuken is te bereiken vanuit de keuken en is voorzien van een toiletruimte met fonteintje, aansluiting voor wasapparatuur, vaste kast en een loopdeur naar buiten. Tevens biedt de bijkeuken toegang tot de bijkeuken van het andere woongedeelte.

Tuin
De royale tuin is voorzien van een gazon aan de voorzijde en een dubbele vrijstaande garage aan de achterzijde, alsmede diverse terrassen. Verder beschikt de tuin over een tuinhuis, vijver, moestuin en plantenkas. 

Eerste verdieping (woongedeelte 1)
De overloop met prachtige, ruimtelijke vide biedt toegang tot 2 slaapkamers, bergkamer, badkamer en een vaste trap naar de tweede verdieping. Via een verbindingsdeur is woongedeelte 2 bereikbaar.

Slaapkamer 1
De ruime eerste slaapkamer is voorzien van een laminaatvloer en raam met uitzicht op de molen.

Slaapkamer 2
De tweede slaapkamer is tevens voorzien van een laminaatvloer en is gelegen aan de voorzijde van de woning.

Badkamer
De volledig betegelde badkamer is voorzien van een douchecabine met thermostaatkraan, hangend closet, hoekbad, dubbele wastafel en designradiator.

Eerste verdieping (woongedeelte 2)
De overloop van het tweede woongedeelte beschikt over een dakraam en vaste kast en biedt toegang tot 2 slaapkamers, een badkamer en een luik naar de bergzolder. De gehele verdieping is voorzien van vloerbedekking met uitzondering van de badkamer. 

Slaapkamer 3
Deze slaapkamer is gelegen aan de voorzijde van de woning en beschikt over een vaste kast en radiator.

Slaapkamer 4
De slaapkamer aan de achterzijde van de woning is tevens voorzien van een radiator.

Badkamer
De badkamer is volledig betegeld en beschikt over een douchecabine met thermostaatkraan, wastafel, hangend closet en dakraam.

Tweede verdieping (woongedeelte 1)

Zolderslaapkamer
De zolderslaapkamer van het eerste woongedeelte is via de voorzolder te bereiken en beschikt over een laminaatvloer, open nok, radiator en 2 dakramen. Tevens is er via de deur toegang tot de bergruimte.

Algemeen:
– De twee woongedeeltes staan met elkaar in verbinding via de bijkeukens en de eerste verdieping;
– De woning is uitermate geschikt voor een combinatie van werken en wonen en mantelzorg;
– De voormalige boerderij is in 2002 geheel gerenoveerd;
– De vrijstaande, dubbele garage is in 2005 gerealiseerd;
– De woning is voorzien van dubbel glas;
– De garage is voorzien van elektra, water (RVS wastafel) en een buitenkraan;
– De tuin is voorzien van een besproeiingssysteem;
– Beide woongedeeltes beschikken over een eigen CV/combiketel en eigen meters;
– Het object heeft één huisnummer. De woongedeeltes zijn niet kadastraal gesplitst;
– De CV-ketels komen uit 2001 en 2002;
– De gehele begane grond van woongedeelte 1 is voorzien van vloerverwarming, alsmede de badkamer van woongedeelte 1 en de bijkeuken van woongedeelte 2.

Locatie

Heeft u vragen? Neem contact met ons op!

Bel ons of vul het contactformulier in.

+31 76 522 39 28

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×