Heerebeemd 0 Chaam

Specificaties

Te koop: € 727.500 K.K.

  • Woonoppervlakte: 138 m2
  • Inhoud: 643 m3
  • Vestiging: Breda

Terug naar het overzicht

Omschrijving

VRIJSTAAND WONEN

Sfeervol wonen in jaren ’30 stijl en het comfort van nu, dat is nieuwbouwproject Eijckenwijck in de Gemeente Alphen-Chaam! Wonen in het groen en ook op korte afstand van Breda. Het beste van beide werelden. Chaam biedt u rust en ruimte, iets waar steeds meer Nederlanders in de stedelijke gebieden alleen maar van kunnen dromen.
De natuurrijke omgeving kenmerkt zich door bossen, landgoederen, weilanden, heide, vennen en zandduinen. Opgroeiende kinderen krijgen in elke levensfase volop de ruimte. Kortom; een woning van hoogwaardige kwaliteit met een jaren ’30 uitstraling en dat alles op een rustige en uiterst goed bereikbare locatie.

ENERGIE
U heeft met deze Energie Producerende Woningen (EPW+) geen of nauwelijks energiekosten bij normaal gebruik.

WOONLASTEN
Hypotheekrente is extra laag voor deze zeer energiezuinige woningen. Kopers van deze energiezuinige nieuwbouwwoningen kunnen aanspraak maken op extra financieringsruimte. Hoe zuiniger de woning, hoe lager de rente. Separaat van het rentevoordeel, hebben bewoners van deze zeer energiezuinige woningen geen of weinig energielasten bij normaal gebruik.

WONINGBORG GARANTIE- EN WAARBORGREGELING:
De Woningborg Garantie- en Waarborgregeling is van toepassing op dit nieuwbouwproject. Deze regeling beschermt kopers van nieuwe woningen tegen de risico’s van een eventueel faillissement van de bouwonderneming tijdens de bouw en bouwkundige gebreken na oplevering. Het certificaat wordt uitgegeven door Woningborg N.V. onder de naam Woningborg-certificaat.

Locatie

Heeft u vragen? Neem contact met ons op!

Bel ons of vul het contactformulier in.

+31 76 522 39 28

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×