Goorheining 2 Strijbeek

Specificaties

Te koop: Prijs op aanvraag K.K.

  • Woonoppervlakte: 180 m2
  • Perceeloppervlakte: 5700 m2
  • Inhoud: 750 m3
  • Bouwjaar: 2023
  • Verdiepingen: 3
  • Slaapkamers: 5
  • Vestiging: Breda

Terug naar het overzicht

Omschrijving

LANDELIJK GELEGEN BOUWPERCEEL OP EEN UNIEKE, ZELDZAME LOCATIE!

Een nieuw landhuis bouwen op een heerlijke, landelijke locatie en op zeer korte afstand van alle voorzieningen. Een zeldzame combinatie! U bent geheel vrij in de keuze van uw architect en aannemer. De afmetingen en indeling zijn gebaseerd op een fictieve woning, alles is mogelijk!

Heeft u altijd al gedroomd om te wonen en werken in de natuur met het comfort van alles gelijkvloers? Nabij het genot van Ulvenhout en mooie vergezichten over de landerijen!

Een buitengewoon fraaie plek aan de rand van de landgoederen en nabij het gewilde Ulvenhout gelegen.

Living off grid & Luxury, escape to the country. Uw droom kan nu verwezenlijkt worden door dit project direct aan te gaan. Wonen en eventueel een huis gebonden beroep realiseren (ca. 500m² oppervlakte) op een perceel van 5.700m² met een riante vijverpartij en vergezichten over de landerijen, en toch slechts 1 km van Ulvenhout.

Wonen in hedendaagse luxe met cultuur en natuur met adembenemend on-Nederlands uitzicht.

De bestaande opstal/loods (ca. 35m x 15m) bestaat uit een stalen constructie waar u uw eigen ideeën direct in kunt verwezenlijken. De maximale inhoud van de woning mag 750m³ zijn. Bestemming betreft ‘wonen’.

We verwijzen u naar art. 23 wonen van Bestemmingsplan Buitengebied Alphen Chaam 2010 – 12-6-2023 geconsolideerd. Dit kunt u vinden op www.ruimtelijkeplannen.nl.
Onderstaand enkele artikels uit het bestemmingsplan t.a.v. de bestemming “Wonen”.

23.1 Bestemmingsomschrijving
De voor ‘Wonen’ aangewezen gronden zijn bestemd voor:
wonen;
kleinschalig logeren, waarbij de bruto-vloeroppervlakte niet meer mag bedragen dan 100 m²;
kleinschalig kamperen ter plaatse van de aanduiding ‘specifieke vorm van wonen – kleinschalig kamperen’, waarbij de bruto-vloeroppervlakte van de bebouwing niet meer mag bedragen dan 100 m²;
overige aan het wonen ondergeschikte nevenactiviteiten, zoals opgenomen in de ‘Tabel Wonen’;
behoud en instandhouding van cultuurhistorisch waardevolle panden ter plaatse van de aanduiding ‘cultuurhistorische waarden’;
aan-huis-verbonden beroepen of bedrijven;
paden en wegen en parkeervoorzieningen;
water en waterhuishoudkundige voorzieningen;
groenvoorzieningen.

Het slopen van of het realiseren van vervangende nieuwbouw van de woning ter plaatse van de aanduiding ‘cultuurhistorische waarden’ is niet toegestaan.
Gebouwen mogen uitsluitend binnen het bouwvlak worden gebouwd. In het geval dat geen bouwvlak binnen het bestemmingsvlak aanwezig is, mogen gebouwen op het gehele bestemmingsvlak worden gebouwd.
Ten behoeve van nevenactiviteiten, zoals aangegeven in de ‘Tabel Wonen’ mogen gebouwen worden gebouwd/gebruikt tot de in de ‘Tabel Wonen’ opgenomen oppervlakte gebouwen.

23.2.2 Woningen
Voor het bouwen van woningen (hoofdgebouwen) gelden de volgende bepalingen:
De inhoud van de woning, het hoofdgebouw, mag niet meer bedragen dan 750 m³; indien de bestaande inhoud meer bedraagt dan 750 m³ dan mag de bestaande inhoud niet worden uitgebreid.
In afwijking van het bepaalde onder a mogen woonboerderijen in hun geheel als woning worden benut, met uitzondering van locaties met de aanduiding ‘maximum aantal wooneenheden’.
De goothoogte mag niet meer bedragen dan 5 m.
De bouwhoogte mag niet meer bedragen dan 9 m.

23.2.3 Bijgebouwen
Voor het bouwen van bijgebouwen gelden de volgende bepalingen per toegestane woning:
bijgebouwen dienen op een afstand van ten minste 2 m achter de voorgevelrooilijn en ten minste 1 m van de woning te worden gebouwd.
De gezamenlijke oppervlakte mag niet meer bedragen dan 100 m² per toegestane woning; indien de bestaande oppervlakte meer bedraagt dan 100 m² dan mag de bestaande oppervlakte niet worden uitgebreid.
De goothoogte mag niet meer bedragen dan 3 m.
De bouwhoogte mag niet meer bedragen dan 6 m.

Locatie

Heeft u vragen? Neem contact met ons op!

Bel ons of vul het contactformulier in.

+31 76 522 39 28

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×