Geersbroekseweg 3 a26 Ulvenhout

Specificaties

Verkocht: € 185.000 K.K.

  • Woonoppervlakte: 61 m2
  • Perceeloppervlakte: 260 m2
  • Inhoud: 224 m3
  • Bouwjaar: 2006
  • Verdiepingen: 1
  • Slaapkamers: 1
  • Vestiging: Breda

Terug naar het overzicht

Omschrijving

Dit recreatiechalet met een royale overkapping is gelegen op park Bosweelde. Het chalet is voorzien van een woonkamer, keuken, 1 slaapkamer en een badkamer. Tevens is er een verhoogd terras aanwezig en zijn er twee bergruimtes bereikbaar vanuit de tuin. Permanente bewoning is niet toegestaan op het park. Parkeren is conform erfdienstbaarheid.

Het park is middels een riante entree afgesloten voor ‘vreemd’ verkeer. Als kaveleigenaar is er een afstandsbediening beschikbaar waardoor er toegang tot Landgoed Bosweelde is. Het park is zeer rustig en geeft een optimale beleving van de natuur. Het Ulvenhoutse bos is een unieke omgeving met vele wandel- en fiets mogelijkheden. Het gezellige centrum van Breda en de grens van België zijn slechts op 4 kilometer afstand gesitueerd. Diverse uitvalswegen zijn goed bereikbaar.

Indeling

Hal/entree
Middels de overkapping is de entree bereikbaar. Middels de entree is er toegang tot de woonkamer met keuken. Tevens is vanuit de entree de slaapkamer bereikbaar.

Woonkamer
De ruime leefruimte is voorzien van een schuifpui naar de overkapping, airconditioning, verwarming en een pelletkachel. Vanuit hier is er toegang tot de keuken, slaapkamer en badkamer.

Keuken
De nette, open keuken is voorzien van een keukeninrichting in U-vorm met diverse inbouwapparatuur.

Slaapkamer 1
De slaapkamer beschikt over een vaste kastenwand met schuifdeuren en een vaste kast. De slaapkamer geeft directe toegang tot de badkamer.

Badkamer
De badkamer is voorzien van een inloopdouche met infrarood en thermostaatkraan, toilet en een wastafel met meubel. Tevens zijn er aansluitingen ten behoeve van wasapparatuur aanwezig, alsmede een vaste kast met opstelling van de Combiketel (Vaillant).

Tuin
De tuin is voorzien van een royale serre met verhoogd terras. Tevens zijn er twee bergruimtes aanwezig ten behoeve van opslag, die vanuit de tuin bereikbaar zijn.

Algemeen:
– De badkamer is vanuit de woonkamer te bereiken, dan wel vanuit de slaapkamer;
– Parkeren bij het recreatiechalet is conform de erfdienstbaarheid;
– De maandelijkse bijdrage voor VvE Bosweelde bedraagt circa € 200,- inclusief voorschot gas, water, elektra en standaard Ziggo aansluiting. Dit bedrag is uit te splitsen in de maandelijkse VvE bijdrage van circa € 76,- per maand en voorschot gas, water, elektra en standaard Ziggo aansluiting van circa € 124,- per maand;
– De VvE stukken zijn op te vragen bij ons kantoor.

Locatie

Heeft u vragen? Neem contact met ons op!

Bel ons of vul het contactformulier in.

+31 76 522 39 28

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×