Dorpsstraat 54 Ulicoten

Specificaties

Te koop: € 500.000 K.K.

  • Woonoppervlakte: 471 m2
  • Perceeloppervlakte: 450 m2
  • Inhoud: 1742 m3
  • Bouwjaar: 1938
  • Verdiepingen: 3
  • Slaapkamers: 5
  • Vestiging: Breda

Terug naar het overzicht

Omschrijving

De geschakelde, vrijstaande aan de Dorpsstraat te Ulicoten is een bijzonder object met karakteristieke elementen die te koop wordt aangeboden met ca. 450m² grond. Het is mogelijk om meer of minder grond aan te kopen. De woning is in 2000 gemoderniseerd en flink uitgebreid met een achtergelegen werk/kantoorruimte. Het woonhuis wordt tevens samen met de bedrijfsruimte aangeboden voor € 675.000,-.

De woning is gelegen in de dorpskern van Ulicoten, nabij de grensstreek van Nederland en België in een prachtige, groene omgeving met uitgestrekte bossen. Chaam is nabij gelegen met diverse faciliteiten, waaronder een supermarkt voor uw dagelijkse boodschappen. Tevens is Breda op slechts 20 autominuten te bereiken, alsmede Hoogstraten met diverse voorzieningen zoals bakkers, restaurants en winkels.

Indeling woonhuis

Begane grond

Woonkamer
Middels de entree aan de voorzijde van de woning is er toegang tot de woonkamer. De woonkamer is voorzien van een houten vloer, zeer veel lichtinval en karakteristieke elementen, waaronder prachtige glas in lood ramen, paneeldeuren en het originele plafond. In de woonkamer is een meterkast aanwezig, een loopdeur aan de zijkant en vanuit hier is er toegang tot de keuken en de tussenhal middels een schuifdeur.

Keuken
De keuken is vanuit de woonkamer bereikbaar, alsmede middels openslaande deuren vanuit de voorzijde van de woning. De keuken is voorzien van een L-vormige inrichting en beschikt over diverse inbouwapparatuur. De keuken geeft toegang tot de kelder, tussenhal en toiletruimte met zwevend closet en fonteintje. Tevens is er toegang tot de royale achtergelegen aanbouw/kantoorruimte.

Tussenhal
De tussenhal is toegankelijk vanuit de woonkamer, alsmede de keuken en geeft toegang tot de eerste verdieping middels een vaste trap.  

Eerste verdieping
De overloop op de eerste verdieping geeft toegang tot 2 slaapkamers, een toiletruimte, badkamer en een tweede overloop met vaste trap naar de zolderverdieping.

Slaapkamer 1
De eerste slaapkamer in L-vorm is gelegen aan de voorzijde van de woning en beschikt over een royaal dakterras die middels openslaande deuren te bereiken is.

Slaapkamer 2
De tweede slaapkamer is tevens aan de voorzijde gelegen en beschikt over een ingebouwde vaste kast.

Badkamer
De badkamer is aan de achterzijde gelegen en is voorzien van wastafel en een douche in hoekopstelling met thermostaatkraan.

Tweede verdieping
De overloop op de zolderverdieping geeft toegang tot 3 slaapkamers en een technische ruimte met opstelling van de CV-ketel. De overloop is voorzien van een Velux dakraam.

Slaapkamer 3
De derde slaapkamer is gelegen aan de zijkant van de woning en beschikt over 2 Velux dakramen en diverse bergruimte achter de knieschotten.

Slaapkamer 4
De vierde slaapkamer is gelegen aan de achterzijde van de woning en is tevens voorzien van een Velux dakraam en bergruimte achter de knieschotten.

Slaapkamer 5
De vijfde slaapkamer is gesitueerd aan de voorzijde en is voorzien van bergruimte achter de knieschotten en een Velux dakraam.

Technische ruimte
De technische ruimte is gelegen aan de voorzijde van de woning en beschikt over de opstelling van de CV-ketel, een Velux dakraam en bergruimte achter de knieschotten.

Algemeen:
– Het is mogelijk om naast alleen het woonhuis, tevens de achtergelegen bedrijfsruimte erbij te kopen. Het geheel heeft een vraagprijs van € 675.000,-.

Locatie

Heeft u vragen? Neem contact met ons op!

Bel ons of vul het contactformulier in.

+31 76 522 39 28

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×