Dorpsstraat 53 Chaam

Specificaties

Te huur: € 1.750 Per maand

  • Perceeloppervlakte: 311 m2
  • Bouwjaar: 1950
  • Verdiepingen: 1
  • Vestiging: Breda

Terug naar het overzicht

Omschrijving

Huurprijs: € 1.750,- (inclusief goodwill/inventaris)

Bent u een horecaondernemer in hart en nieren en wilt u graag een restaurant beginnen? Chaam snakt naar de Aziatische keuken. Wij bieden u dit horecapand, zijnde een Chinees restaurant, te huur aan, gelegen op de begane grond in de dorpskern van Chaam. Het restaurant is momenteel in gebruik als Chinees restaurant en biedt een ruime eetgelegenheid (circa 30 couverts) met bar, een diepe keuken, diverse andere ruimtes waaronder diverse opslagruimtes, een toiletruimte en een tweede deel van het restaurant met mogelijkheid tot het realiseren van een afhaal gedeelte. Een kans in verband met de vele camping bezoekers en omliggende dorpen.

Het restaurant is gelegen aan de Dorpsstraat te Chaam, in het hart van de dorpskern met veel voorbijgangers en diverse faciliteiten in de nabijheid. Vanuit Nederland maar tevens vanuit België is dit pand goed bereikbaar. De uitvalswegen zijn gunstig gelegen.

Locatie

Heeft u vragen? Neem contact met ons op!

Bel ons of vul het contactformulier in.

+31 76 522 39 28

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×